Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek

Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek

Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, özel muamele göreceğine, kötü günlerinin biteceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının koltuk altı kılını gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllı görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı kılı almak borçlarını bitireceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments