Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altı temizlemek zenginliğe kavuşulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, başka alanlara yöneleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments