Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kılı görmek

Rüyada koltuk altı kılı görmek

Rüyada koltuk altı kılı görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altı kılı gördüyseniz:

  • Zannettiğinizden daha fazla paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek işinde uzmanlaşacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, maddi olarak zayıflayacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kılı almak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kılı görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments