Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek kalben çok rahat edileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek gördüyseniz:

  • İnsani yardımlar veya geçmişte yapılan hatalar yeni şeyler öğrenmenizi sağlıyor.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, hasret gidereceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments