Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolsuz kapı görmek

Rüyada kolsuz kapı görmek

Rüyada kolsuz kapı görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, huzurun kaçacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolsuz kapı gördüyseniz:

  • Oldukça mükemmel teklifler sunmanıza rağmen yanlış bir zemin oluşması veya yanlış anlaşılması nedeniyle teklif veya önerileriniz kabul görmeyebilir.

Rüyada kapı kolu almak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların azalacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kapı kolu görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada kapı kolu takmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine işarettir.

Rüyada kolsuz kapı görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, ismini herkese duyuracağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kolu görmek günbegün kötüleşeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına inanılır.

Rüyada kapı kolu kırmak güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kolu kopmuş görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments