Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kapı kolu görmek

Rüyada altın kapı kolu görmek

Rüyada altın kapı kolu görmek iş kaybı yaşayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ailesinin de büyük olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kapı kolu gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Rüyada altın kapı kolu görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kapı kolu almak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet eder.

Rüyada kapı kolu görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kolsuz kapı görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada kapı kolu takmak mutlu ve sağlıklı olacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalettir.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına yorulur.

Rüyada kapı kolu kırmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sabrını zorlayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işarettir.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments