Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kolu görmek

Rüyada kapı kolu görmek

Rüyada kapı kolu görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kapı kolu gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Rüyada kapı kolu görmek iş hayatında günah işleyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, eşyaların yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolsuz kapı görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kolu kırmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işarettir.

Rüyada altın kapı kolu görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada kapı kolu takmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı kolu almak değer göreceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine tabir olunur.

Rüyada kolda kan görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments