Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu kopmuş görmek

Rüyada kolu kopmuş görmek

Rüyada kolu kopmuş görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, ileride çok zengin biri olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada kolu kopmuş gördüyseniz:

  • İş birliği yapmakda zorlanabilirsiniz.

Rüyada kol çantası bulmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin kolunda bilezik görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada kolu mor görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına yorulur.

Rüyada koluna jilet atmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahtapot kolları görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet eder.

Rüyada kolunun yanması görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kol kola olmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, bahtın açık olmasına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments