Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolsuz bacaksız görmek

Rüyada kolsuz bacaksız görmek

Rüyada kolsuz bacaksız görmek keyfinin yerine geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, haram mala, kader çarkının kişiden yana döneceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına alamet eder.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına rivayet eder.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, evlerine dünürcü geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kol bacak görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, gücünün azalacağına delalet eder.

Rüyada kol bacak kesmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada kolu bacağı kopmuş görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, mali olarak küçüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kopuk kol bacak görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kazancını iki kat arttıracağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments