Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, darlık içine düşeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işarettir.

Rüyada kolu bacağı olmayan birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz kendinize olan güveninizi arttırabilir.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına yorulur.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, büyük düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada kol bacak görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine işaret eder.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, böylece yüzünün güleceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kopuk kol bacak görmek yeni şeyler keşfedeceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments