Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arşa yükselmek

Rüyada arşa yükselmek

Rüyada arşa yükselmek başarısız olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, geçim derdinin kalmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arşa yükselmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada arşa yükselmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada arşı alayı görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sağlığının da bozulacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kenzül arş duasını görmek hep dua edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada arşa çıkmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına inanılır.

Rüyada arşı görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine yorulur.

Rüyada arşı ala görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, bol nimete kavuşulacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevki yükselmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, iyi hissedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden göğe yükselmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments