Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arşı ala görmek

Rüyada arşı ala görmek

Rüyada arşı ala görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine rivayet eder.

Rüyada arşı ala gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Rüyada arşı ala görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada arşı görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kenzül arş duasını görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada arşa çıkmak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arşa yükselmek her gün daha fazla dolacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada arşı alayı görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada borç verip alamamak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada taharet alamamak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments