Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kenzül arş duasını görmek

Rüyada kenzül arş duasını görmek

Rüyada kenzül arş duasını görmek mutluluk dolu haberler alacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kenzül arş duasını gördüyseniz:

  • Uzun süredir sizden haber alamayan bir dostunuz sizden haber bekliyor.

Rüyada kenzül arş duasını görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, işlerinin baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada arşa çıkmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işarettir.

Rüyada arşa yükselmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada arşı görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, yakın çevresine fikir danışacağına yorulmaktadır.

Rüyada arşı alayı görmek eşyaların yenileneceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulur.

Rüyada arşı ala görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplu olarak dua etmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hac duası yapmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, hayallerinin yıkılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments