Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arşı görmek

Rüyada arşı görmek

Rüyada arşı görmek maddi kriz yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, uzak bir yola gidileceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arşı gördüyseniz:

  • Baskıcı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada arşı alayı görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arşa yükselmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arşa çıkmak işinden geri kalacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalettir.

Rüyada arşı görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kenzül arş duasını görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, zenginlik elde edeceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada arşı ala görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments