Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arşa çıkmak

Rüyada arşa çıkmak

Rüyada arşa çıkmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yol alacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada arşa çıkmak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, ortaklıklarınızı ya da ilişkilerinizi daha net şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada arşa çıkmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada arşa yükselmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada arşı görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına delalettir.

Rüyada arşı ala görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kenzül arş duasını görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arşı alayı görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak olumsuz haberler alacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek duvara çıkmak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments