Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden göğe yükselmek

Rüyada yerden göğe yükselmek

Rüyada yerden göğe yükselmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerden göğe yükselmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bir erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada yerden göğe yükselmek sıkıntılarını çözeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, gururlandıracak işler yapacağına inanılır.

Rüyada göklere yükselmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüp göğe yükseldiğini görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin göğe yükseldiğini görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğe doğru yükselmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğe yükseldiğini görmek aileye büyük bir ev alınacağına, moralinin düzeleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada ölüp göğe yükselmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine yorulur.

Rüyada yerden yükselmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments