Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koli taşımak

Rüyada koli taşımak

Rüyada koli taşımak kısmetinin ve şansının kapanacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine işarettir.

Rüyada koli taşımak gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Rüyada koli taşımak onlara sanat öğreteceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada bir koli yumurta görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada koli kutu görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koli göndermek büyük başarılar kazanacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir koli kitap görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına alamet eder.

Rüyada koli açmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koli kutuları görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine yorulur.

Rüyada erzak kolisi görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments