Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koli toplamak

Rüyada koli toplamak

Rüyada koli toplamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, rahat bir döneme gireceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet eder.

Rüyada koli toplamak gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada koli toplamak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işarettir.

Rüyada koli bandı görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada evde koli görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koli kutuları görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir koli kitap görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koli kutu görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada koli yumurta görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada koli halinde yumurta görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments