Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koli kutu görmek

Rüyada koli kutu görmek

Rüyada koli kutu görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, işlerin kara geçeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, işlerin rayından çıkacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yönetici olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koli kutu gördüyseniz:

  • Belli plan, iş birliği, anlaşma veya düzenlemelere dahil olma konusunda normalin çok üzerinde bir hıza ulaşmış olabilirsiniz.

Rüyada koli kutuları görmek asla harama bulaşmayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Rüyada koli kutu görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada bir koli yumurta almak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolu koli görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kısmetlerin artacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada koli içinde yumurta görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, bol nimete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koli yumurta görmek en yüksek makamlara oturacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada erzak kolisi görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına alamet eder.

Rüyada koli göndermek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments