Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir koli yumurta kırmak

Rüyada bir koli yumurta kırmak

Rüyada bir koli yumurta kırmak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine yorulur.

Rüyada bir koli yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada bir koli yumurta kırmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, ortağından ayrılacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada koli yumurta görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada koliyle yumurta görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada bir koli yumurta görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına inanılır.

Rüyada koli halinde yumurta görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, çok üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta kolisi görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada koli içinde yumurta görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına inanılır.

Rüyada kolilerle yumurta görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments