Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolilerle yumurta görmek

Rüyada kolilerle yumurta görmek

Rüyada kolilerle yumurta görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, huzurlu bir hayat süreceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, işlerinin çok iyi olacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kolilerle yumurta gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Rüyada koli içinde yumurta görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, kazancını artıracağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir koli yumurta kırmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada koli yumurta görmek kazancın yetmez olacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine işarettir.

Rüyada koli halinde yumurta görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada koliyle yumurta görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, pişmanlığa, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına yorulur.

Rüyada bir koli yumurta almak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir koli yumurta görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada yumurta kolisi görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments