Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kenarında arsa almak

Rüyada deniz kenarında arsa almak

Rüyada deniz kenarında arsa almak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işarettir.

Rüyada deniz kenarında arsa almak gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada deniz kenarında arsa almak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada deniz kenarında arsa görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, içebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz kıyısında arsa görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arsa sahibi olduğunu görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada arsa bakmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, kederleneceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil arsa görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada arsaya bakmak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada boş arsa görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments