Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli yorgan görmek

Rüyada lekeli yorgan görmek

Rüyada lekeli yorgan görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada lekeli yorgan gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması ya da evinizde normal üstü bir maddi bolluk olması mümkündür.

Rüyada lekeli yorgan görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada sırtta leke görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda lekeler görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbisede leke görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, işlerinde atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lekeli duvar görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde kırmızı leke görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada kan lekesi silmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments