Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kola faça atmak

Rüyada kola faça atmak

Rüyada kola faça atmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, çocuklar gibi şen olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada kola faça atmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Rüyada kola faça atmak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna faça atmak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada faça çekmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolda faça görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, bir anda atılıma geçeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine işarettir.

Rüyada yüzde faça görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada faça görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kola jilet atmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada buzlu kola içmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments