Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa satın almak

Rüyada arsa satın almak

Rüyada arsa satın almak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, hedeflerine ulaşacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, malının ve parasının da artacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada arsa satın almak gördüyseniz:

  • Belki, sizden daha zor durumda olan birisine yardım etmeniz, içinizdeki insani yanları hatırlamanız için iyi bir başlangıç teşkil edebilir.

Rüyada arsa satın almak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, dertlerinin sona ereceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada deniz kenarında arsa almak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsaya bakmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada arsa alıp satmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Rüyada arsa tapusu almak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kendisini eve kapatacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına işaret eder.

Rüyada arsa arazi görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işarettir.

Rüyada arsa satmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments