Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarı sıvamak

Rüyada duvarı sıvamak

Rüyada duvarı sıvamak çok mutlu günler geçireceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Rüyada duvarı sıvamak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler esnasında faydalı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada duvarı sıvamak bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada duvarı çamurla sıvamak her geçen gün daha profesyonel olacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar sıvamak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, iftiraya maruz kalınacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarını sıvamak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işinin yoluna gireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Rüyada çamurla duvar sıvamak iş hayatında kendi işini kuracağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işaret eder.

Rüyada baca sıvamak isteklerinize kavuşacağınıza, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işarettir.

Rüyada sıvacı görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Rüyada evi sıvamak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, düşmanların barışacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments