Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol çantasını unutmak

Rüyada kol çantasını unutmak

Rüyada kol çantasını unutmak kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada kol çantasını unutmak gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada kol çantasını unutmak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, bir sıkıntıya girmeye işarettir.

Rüyada çantasını unutmak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüste çanta unutmak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada dolmuşta çanta unutmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde çanta unutmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, kendisini yıpratacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada çantanı unutmak resmi bir kurumda işe girileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çantayı otobüste unutmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına inanılır.

Rüyada çantayı bir yerde unutmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, ticarette yol katedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments