Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol altı kılı görmek

Rüyada kol altı kılı görmek

Rüyada kol altı kılı görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, rızkının çoğalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol altı kılı gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri takdir görmenizi sağlayabilir.

Rüyada kol altı kılı görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kol saat aldığını görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet eder.

Rüyada kol saati aldığını görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kolundan kan aldığını görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine inanılır.

Rüyada kol altı görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına alamet eder.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol çantası aldığını görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, günbegün kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek zararların üst üste geleceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments