Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol altı görmek

Rüyada kol altı görmek

Rüyada kol altı görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, maneviyatının çökeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol altı gördüyseniz:

  • Esnek davranabilmeniz durumunda yeni olasılıklar sizi memnun edebilir.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada kol altı kılı görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yeni bir eve taşınılacağına delalettir.

Rüyada kol saat aldığını görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolundan kan aldığını görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kol altı görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, umutsuzluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kol çantası aldığını görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalet eder.

Rüyada kol saati aldığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok zor günler yaşayacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments