Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokulu kırmızı gül görmek

Rüyada kokulu kırmızı gül görmek

Rüyada kokulu kırmızı gül görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokulu kırmızı gül gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Rüyada kokulu kırmızı gül görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada gül kokusu hissetmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül kokusu koklamak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada gül kokusu duymak ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine inanılır.

Rüyada gül kokusu almak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada gül kokusunu hissetmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada gül kokulu tesbih görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments