Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül kokusu almak

Rüyada gül kokusu almak

Rüyada gül kokusu almak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül kokusu almak gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada gül kokusunu hissetmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, zorluklarının kalmayacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine inanılır.

Rüyada gül kokusu hissetmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Rüyada gül kokusu koklamak gereken sabrı göstereceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül kokusu duymak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, geniş geniş yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gül kokusu almak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, doğru adımlar atacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada kokulu kırmızı gül görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül kokulu tesbih görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine delalet eder.

Rüyada sigara kokusu duymak zarar verici olaylar yaşanacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments