Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek

Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek

Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, iyi halinin kalmayacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve kırmızı gül gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Rüyada kırmızı siyah gül görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül dağıtmak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiden kırmızı gül almak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekten kırmızı gül almak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı gül buketi almak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül vermek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işarettir.

Rüyada kırmızı gül takmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments