Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misk kokusu görmek

Rüyada misk kokusu görmek

Rüyada misk kokusu görmek birikiminin artacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada misk kokusu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından yeni tanışmalara açıksınız.

Rüyada misk koku duymak büyük bir mala sahip olacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada misk kokusu görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada misk kokusu duymak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada misk koklamak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misk sürünmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misk amber görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işarettir.

Rüyada misk sürmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada misk kedisi görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments