Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koku sürmek

Rüyada koku sürmek

Rüyada koku sürmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, uzaktan haberler işiteceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine yorulur.

Rüyada koku sürmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada koku sürmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çam kokusu duymak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kazançların artacağına delalet eder.

Rüyada kokulu sabun görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan kokusu görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokulu üzüm görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işaret eder.

Rüyada bebek kokusu almak kendisine uğur getireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada gaz kokusu almak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak kokusu hissetmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments