Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gaz kokusu almak

Rüyada gaz kokusu almak

Rüyada gaz kokusu almak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gaz kokusu almak gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Rüyada gaz kokusu duymak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, başarısının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada gaz kokusu almak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kokulu gaz çıkarmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada gazlı bez görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işarettir.

Rüyada gaz sesi duymak sorunların elbirliği ile aşılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gaz kaçırmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada helyum gazı görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada biber gazı sıkmak hayallerin gerçekleşeceğine, sağlığının bozulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments