Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokulu sabun görmek

Rüyada kokulu sabun görmek

Rüyada kokulu sabun görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokulu sabun gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuyla kararlı şekilde uğraşmaya hala hazır olmaya bilirsiniz.

Rüyada kokulu sabun görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sabun kokusu almak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına inanılır.

Rüyada sabun kokusu duymak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokusu duymak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hafif ve iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çay kokusu görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım kokusu görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada koku satın almak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gaz kokusu duymak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments