Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla telefonda konuşmak

Rüyada kocayla telefonda konuşmak

Rüyada kocayla telefonda konuşmak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada kocayla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada kocasıyla telefonda konuşmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, gülüp eğleneceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kocasıyla telefonla konuşmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kocayla telefonda konuşmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş annemle telefonda konuşmak yeni planlar yapacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada düşmanıyla telefonda konuşmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Rüyada telefonda bir erkekle konuşmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, elinin bollaşacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle telefonda konuşmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments