Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanıyla telefonda konuşmak

Rüyada düşmanıyla telefonda konuşmak

Rüyada düşmanıyla telefonda konuşmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada düşmanıyla telefonda konuşmak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada düşmanla telefonda konuşmak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Rüyada düşmanıyla konuşmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada düşmanlarınla konuşmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada düşmanla konuşmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonla konuşmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada ağlayarak telefonda konuşmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada eşle telefonda konuşmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments