Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş annemle telefonda konuşmak

Rüyada ölmüş annemle telefonda konuşmak

Rüyada ölmüş annemle telefonda konuşmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ondan kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annemle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir.

Rüyada telefonda anneyle konuşmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annemle telefonda konuşmak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla anneyle konuşmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle telefonda konuşmak gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine delalettir.

Rüyada annesiyle telefonda konuşmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, renk ve eğlence geleceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet eder.

Rüyada annemle telefonla konuşmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölen anneyle telefonda konuşmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş anneyle telefonda konuşmak onlardan medet umacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments