Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasıyla telefonla konuşmak

Rüyada kocasıyla telefonla konuşmak

Rüyada kocasıyla telefonla konuşmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine yorulur.

Rüyada kocasıyla telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Rüyada kocasıyla telefonla konuşmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada kocayla telefonda konuşmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasıyla telefonda konuşmak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşıyla telefonda konuşmak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, bir fitne çıkarmaya, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada telefonda erkekle konuşmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kaymakamla telefonda konuşmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kızla telefonda konuşmak rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, sonuçtan memnun kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments