Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü biriyle telefonda konuşmak

Rüyada ölü biriyle telefonda konuşmak

Rüyada ölü biriyle telefonda konuşmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Rüyada ölü biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Rüyada ölüyle telefonda konuşmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak hatalarını fark edeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, endişeli durumların son bulacağına delalet eder.

Rüyada telefonla ölüyle konuşmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle telefonla konuşmak çaresiz durumlarda kalacağına, ayaklandıracağına, bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada ölü insanla telefonda konuşmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonda ölüyle konuşmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments