Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpa çiçeği görmek

Rüyada arpa çiçeği görmek

Rüyada arpa çiçeği görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada arpa çiçeği gördüyseniz:

  • Sır tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada arpa çiçeği görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arpa şehriye görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, çok farklı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arpa biçmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine alamet eder.

Rüyada arpa satmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada arpa görmek sevdiği birini kırmaya, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada arpa başağı görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına yorulur.

Rüyada buğday arpa görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada tarlaya arpa ekmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments