Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayı bıyıklı görmek

Rüyada kocayı bıyıklı görmek

Rüyada kocayı bıyıklı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kocayı bıyıklı gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Rüyada kocasını bıyıklı görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, mutluluğunun katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayı bıyıklı görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, iyileşeceğine, toparlanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi bıyıklı görmek hasadının tarlasında kalacağına, sıkıntıların azalacağına, büyük takdir toplanacağına delalet eder.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına inanılır.

Rüyada bir kadını bıyıklı görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, işinde itibar edineceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalettir.

Rüyada bıyık dökülmesi görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada takma bıyık takmak onun her zaman başında olacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine rivayet eder.

Rüyada bıyığını kısaltmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, ekmek bulamayacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments