Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi bıyıklı görmek

Rüyada eski sevgiliyi bıyıklı görmek

Rüyada eski sevgiliyi bıyıklı görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok büyük ses getireceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi bıyıklı gördüyseniz:

  • Çağrıldığınızda gereken yerde olmanız veya gerekeni yapmanız, ileride bazı konularda dışlanmanızın önünü kesebilir.

Rüyada eski sevgiliyi bıyıklı görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada sevgilini bıyıklı görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi bıyıklı görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden bahsetmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, eskileri yâd edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments