Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyığını kısaltmak

Rüyada bıyığını kısaltmak

Rüyada bıyığını kısaltmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bıyığını kısaltmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya uzun olarak nitelendirilebilecek bir yola ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada bıyığını kısaltmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyık kısaltmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, geçineceğine inanılır.

Rüyada bıyıklı erkek görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı tabir olunur.

Rüyada bıyığın kesildiğini görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sarı bıyık görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine işarettir.

Rüyada sakal bıyık bırakmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işarettir.

Rüyada bıyık kestirmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına yorulur.

Rüyada bıyık ve sakal görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments