Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını bıyıklı görmek

Rüyada bir kadını bıyıklı görmek

Rüyada bir kadını bıyıklı görmek keyifli sohbetler edeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, işlerinin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını bıyıklı gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmamanız istenileni elde etmeyi zorlaştırıyor.

Rüyada kadında bıyık görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına rivayet eder.

Rüyada kadının bıyıklarının çıktığını görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadında bıyık çıktığını görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, Allah’a dua edeceğine inanılır.

Rüyada kadını bıyıklı görmek yoksulluğa, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını bıyıklı görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kadının bıyığının çıktığını görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada bıyıklı ve sakallı kadın görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, dualarının kabul olacağına inanılır.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments