Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, atılan adımların zarar vereceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, koltuğunun yükseleceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, alın terinin karşılığını alacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir iletişim içindesiniz.

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek ulvi kimse haline geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının silahla vurulduğunu görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine inanılır.

Rüyada bacağından silahla vurulmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadan silahla vurulmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinden silahla vurulmak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Rüyada silahla alnından vurulmak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments