Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının şarap içtiğini görmek

Rüyada kocasının şarap içtiğini görmek

Rüyada kocasının şarap içtiğini görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, ekmeğinin artacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çirkin sözler işitileceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada kocasının şarap içtiğini görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada şarap içmemek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz şarap içtiğini görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Rüyada kendini şarap içerken görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada şarap içtiğini görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına rivayet eder.

Rüyada şarap içip tükürmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments