Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz şarap içtiğini görmek

Rüyada beyaz şarap içtiğini görmek

Rüyada beyaz şarap içtiğini görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Sizden yardım bekleyen kişiler olursa daha fazla soru sormanızda fayda var.

Rüyada beyaz şarap içtiğini görmek zorlukların yaşanacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet eder.

Rüyada kocasının şarap içtiğini görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, işlerini yoluna sokacağına, işbirliği içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı şarap içtiğini görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, başa iş açacağına delalettir.

Rüyada şarap içmemek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini şarap içerken görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, işlerin yavaşlayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şarap içen birini görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hayırlı bir karar verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments