Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını sakallı görmek

Rüyada kocasını sakallı görmek

Rüyada kocasını sakallı görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını sakallı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Rüyada kocasını sakallı görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, elinize para geçeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kocayı sakallı görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının sakalını kesmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine inanılır.

Rüyada kocasını sakal traş etmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saç ve sakal görmek hak yolundan ayrılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasını sakallı görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakalın yarısını kesmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments